Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Workshops

Nu tijdelijk alleen online workshops. Binnenkort zijn de nieuwe data van de workshops bekend.

 
 

Mannenkracht

In deze 2-daagse workshop gaan we op zoek naar de kern van jouw MAN ZIJN.

Op je Plek

Tijdens een dag is er ruimte voor 4 opstellingen. Je kunt je inschrijven als vraagsteller, maar ook als representant.

Eindeloos.

In een tweedaagse workshop laat ik je kennismaken met de kracht van:

Mind Stress Release.

Deze workshop is gericht op mensen die de verdieping zoeken.

Binnenkort online via ZOOM.

 

André (45)

Ik kwam Mathijs bij toeval weer tegen op mijn spirituele reis, nou ja toevallig. De reis naar het prachtige Friesland was pas het begin van de ervaring. In de rustige, veilige en vertrouwde omgeving die Mathijs heeft gecreëerd voelde ik mij direct op mijn gemak.  

Meer geaard  zijn in plaats van het leven in mijn hoofd.

De sessie was heeft mij veel inzicht gegeven in wie ik ben en ik ben meer geaard in het hier en nu i.p.v. in mijn hoofd. Ik ga zeker vaker langs Mathijs en kan hem aan iedereen aanraden die op een veilige manier meer wil weten over zichzelf. Dank je voor het (verder) openen van mijn hart! 

.

.

Bianca (50)

Ik heb in mijn leven al heel wat persoonlijke vraagstukken opgelost door het inzetten van systemisch werk. (Familieopstellingen). Tijdens een bezoek aan Mathijs vertelde hij over de opleiding systemisch werk in combinatie met lichaamswerk, die hij had afgerond. Voor mij een nieuwe vorm van opstellen en ik was erg benieuwd naar de werkwijze. Samen met Mathijs keek ik naar een oude angst, die regelmatig weer even om de hoek komt kijken. Ik ervaarde deze vorm van opstellen als zeer prettig en effectief. Een kortere en directere manier om de diepte in te gaan met een vraagstuk en het uitwerken ervan. Waardoor er snel meer ruimte komt om verder te gaan op de weg die je bewandeld. Ik heb deze methode en Mathijs als begeleider als zeer prettig ervaren. Aanrader! 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren